Hirdetés

magyarorszag.lap.hu / Magyarország szomszédai

Magyarország szomszédai

A linkgyűjtemény kiinduló pont szeretne lenni az Ausztriába utazók, ill. az ország iránt érdeklődők számára. Amolyan 'kályha', ahonnan el lehet indulni, és érdemes mindig visszatérni. Igyekszünk minden fontos,általános érdeklődésre számot tartó témát feldolgozni. Az oldal magas színvonalhoz Ön is hozzájárulhat. Link ajánlása előtt figyelmesen olvassa el a linkajánlási feltételeket

Románia, egyik legnagyobb keleti szomszédunk. Több magyar lakta településsel és a gyönyörű Erdéllyel. Hatalmas és misztikus rengetegekkel és véget nem érő legendákkal. Érdemes felkeresni és túrázni az országban! Csak hajrá! Az itt található linkek, a legjobbak, amik a témába tartoznak!

Szerbia és Montenegró államszövetsége 2006. 06. 21-én bomlott fel, Linkek gyűjteménye Szerbiáról

Tematikusan rendezett linkek Szlovákiáról

zlovénia, szlovéniai weboldalak információk. Szlovéniával foglalkozó magyar oldalak. Utazás irodák magyarországi szlovéniai. Turizmus, szállók, kempingek, apartmanok. Képek , beszámolók , fórumok Szlovéniával kapcsolatban.

Ukrajna Magyarország keleti és egyben legnagyobb és legnépesebb szomszédja. Az ország a Szovjetunió szétesése után nyerte el függetlenségét. Az országot ma is a nagy ipara, a sokszínű kultúrája, valamint az eltérő természeti adottságai jellemzik. Ukrajna része Kárpátalja, ahol jelentős magyar kisebbség él.

Meghatározás:

Magyarország szomszédos országainak startlap linkgyűjteményei szerepelnek a dobozban.

Magyarország szomszédos országainak startlap linkgyűjteményei szerepelnek a dobozban.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyarország szomszédai
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés